henkilökunta

Kuntokeskus Puntissa apunasi ovat koulutetut ja ammattitaitoiset Personal Trainerit ja kuntosaliohjaajat.
Jos tarvitset apua harjoittelussasi, tapaat alla listatut tiimimme henkilöt erikseen mainittuina aikoina suoraan kuntokeskuksesta.
Kysy rohkeasti neuvoa – olemme sinua varten!

Halutessasi voit ottaa myös suoraan yhteyttä Personal Traineriin sähköpostitse jos ajatuksissasi on esim. tavoitteellisempi treenaus, painonpudotus, lajiharjoittelu tai haluat vain saada liikunnan ilon ja ravintoasiat paremmin arjen rytmiin sopivaksi. Me autamme!

Tiimimme on tässä:

NINA –  

Personal trainer, ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, ryhmäliikunta ohjaaja, koulutettu jooga ohjaaja, uintivalmentaja ( Vieskan uimareiden uimaopetus vastaava, sekä kilpauinti ryhmän fysiikkavalmentaja), vesijumppa ja hydrobic ohjaaja,  kahvakuula ohjaaja mm. 

Ammattivalmentaja, nyt opiskelee Valmentajan erikois ammattitutkintoa, valmistuu 6/23

Kilpaurheilutaustan omaava liikunnan moniosaaja, toiminut valmennus ja ohjaustöissä jo 30 vuotta.

Tehnyt paljon yhteistyötä eri seurojen kanssa fysiikkapuolella sekä ravitsemuspuolella ja kiinnostunut olemaan apuna valmentajilla kehittämässä urheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia.

 Ravintoluentoja myös paljon pitänyt mm. erilaisille työpaikkaryhmille, eri urheilulajien ryhmille ja niitä voi räätälöidysti Ninalta tilata.

Toimii tällä hetkellä Vieskan Uimareilla harrastekilparyhmän valmentajana sekä vastaa Vesiralli- sekä uimakoulu toiminnasta. Uintiopetus asioissa voit myös rohkeasti olla yhteydessä, jos vaikka työpaikkanne haluaa uintiopetusta. Valmennusta saa samasta perheestä myös  Jani Ojakippolalta, joka toimii kilparyhmän valmentajana ja on uinnin ammattivalmentajaksi valmistunut 05/19

ota yhteyttä Ninaan saliohjelmissa, treenivinkeissä, ravinto asioissa, seuran yhteistyöasioissa jne. 040-5213540,  puntti@puntti.fi tai nina.ojakippola@kotinet.com

IIDA - Personal trainer

Iidan valmentamisessa näkyy Personal Trainer-koulutuksen lisäksi oma kokemus kuntosalilla treenaamisesta, joka on muodostunut useamman vuoden tavoitteellisesta treenaamisesta kuntosalilla ja liikunnallisesta elämäntavasta.

Valmentajana Iida on empaattinen ja kannustava. Hänen vahvuusalue korostuu valmentajana lihaskuntoharjoittelussa, ravinnossa ja kokonaisvaltaisessa valmentamisessa niin, että huomioidaan kaikki tarvittavat asiat tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteita kohti edetään turvallisesti, fiksusti ja niin, että tästä kaikesta muodostuisi Sinulle pysyviä muutoksia.

Koulutus:

Fitverstas Personal Trainer-koulutus (9kk)

Halutessasi voit ottaa myös suoraan Iidaan puh: 040 7521986 iida@iidaemiliapersonaltrainer.com

https://www.iidaemiliapersonaltrainer.comTULE SELLAISENA KUIN OLET. TREENAA SEN VERRAN KUIN HALUAT.