PERSONAL TRAINING

Kuntokeskus Puntissa apunasi ovat koulutetut ja ammattitaitoiset Personal Trainerit.
Jos tarvitset apua harjoittelussasi, tapaat alla listatut tiimimme henkilöt erikseen mainittuina aikoina suoraan kuntokeskuksesta.
Kysy rohkeasti neuvoa – olemme sinua varten!

Halutessasi voit ottaa myös suoraan yhteyttä Personal Traineriin sähköpostitse jos ajatuksissasi on esim. tavoitteellisempi treenaus, painonpudotus, lajiharjoittelu tai haluat vain saada liikunnan ilon ja ravintoasiat paremmin arjen rytmiin sopivaksi. Me autamme!

Tiimimme on tässä:

NINA – Personal trainer, ravintovalmentaja

Koko ikänsä aktiivisesti liikuntaa harrastanut ja monipuolisen lajikokemuksen omaava valmentaja.
Pitkä kokemus kuntosaliharjoittelusta sekä ryhmäliikunnasta (mm. lajinomainen harjoittelu, kahvakuula, toiminnallinen harjoittelu). Ninan erityisosaamisena mainittakoon power jooga.

Myös kehonkoostumusmittaukset (Tanita)

Ninan tapaat Kuntokeskus Puntissa maanantaisin klo 18:30 – 21:30 ja perjantaisin klo 13:00 – 16:00.

Halutessasi voit ottaa myös suoraan Ninaan yhteyttä:p. 040-521 3540 tai nina@balanssisport.com

www.balanssisport.com


SOILE - Personal Trainer

Yleisurheilutaustainen Soile on kisannut ja treenannut ikänsä monipuolisesti liikuntaa ja omaa vahvan kuntosalitaustan, joka vei aikoinaan opiskelemaan myös Personal Traineriksi.

Lisäoppeja valmentamiseen Soile on hakenut yleisurheiluohjaajan tutkinnosta, liikuntalääketieteen perusopinnoista ja loppuvuodesta Soilella on myös Liikunnan ammattitutkinto plakkarissa.

Soilen tapaat Kuntokeskus Puntissa maanantaista torstaihin klo 12:00 - 15:00 välisenä aikana , muina aikoina sopimuksen mukaan!  Nykäise rohkeasti hihasta ja laitetaan tuulemaan :)  Puh. 044 - 7032 911 tai e-mail: soile@puntti.fi TULE SELLAISENA KUIN OLET. TREENAA SEN VERRAN KUIN HALUAT.